Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Братски градови

Братски градови

Сегедин Сегедин (Мађарска) - Szeged Megyei Jogú Város - 1966.
3. октобра 2003. године потписан је Споразум о сарадњи братских градова Суботице и Сегедина, након што су обострано прегледали споразум братских градова који је потписан 17. јуна 1966. године и констатовали да су односи који су створени пре више деценија, узајамно, за оба града били корисни и плодотворни.
www.szegedvaros.hu

 

Одерхелен Одерхелен (Romania) - Székelyudvarhely - Odorheiu Secuiesc
27. септембра 1994. године донета је одлука о братимљењу градова Секељудвархељ и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.varoshaza.ro

 

Дунавска Стреда Дунавска Стреда (Republic of Slovakia) - Dunajská Streda
16. јула 1996. године донета је одлука о братимљењу градова Дунајска Стреда и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.dunstreda.sk

 

Олмоуц Олмоуц (Chech Republic)
16. јула 1996. године донета је одлука о братимљењу градова Оломоуц и Суботица на основу које је потписан Уговор о пријатељству и братској сарадњи.
www.olomouc.eu

 

Eрд Eрд (Мађарска) - Érd Megyei Jogú Város
08. јула 2010. године донета је Одлука о успостављању сарадње између Града Суботице, Република Србија и Града Ерда, Република Мађарска.
www.erd.hu

 

Осијек Осијек (Republic of Croatia)
08. јула 2010. године донета је Одлука о успостављању сарадње између Града Суботице, Република Србија и Града Осијека, Република Хрватска.
www.osijek.hr

 

Брест Брест (Republic of Belarus)
23. априла 2015. Споразум о успостављању сарадње између Града Суботица, Република Србија и Града Брест, Република Белорусија.
city-brest.gov.by

 

Кишкунхалаш Кишкунхалаш (Republic of Hungary)
26. februara 2016. Sporazum o uspostavljanju saradnje između Grada Subotica, Republika Srbija i Grada Kiškunhalaš, Mađarska.
www.kiskunhalas.hu