Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Кабинет градоначелника

Богдан Лабан
Добродошлица


Драги Суботичани и други посетиоци,

Добро дошли на званичну интернет страницу Града Суботице, града који симболизује прожимање богате историје и културне традиције са модерним европским тенденцијама.

Суботица је својим симболом – орнаментом у виду цвета са четири латице - окренуте једна према другој, град који разуме и подржава различитости, који управо у њима проналази надахнуће за свој даљи развој.
У жељи да вам олакшамо свакодневицу и приближимо Град и све његове службе, као и да вам дочарамо све његове лепоте, актуелности и пословне перспективе, на страницама он лине кабинета градоначелника, нудимо вам разноврсне интерактивне садржаје, корисне информације о Граду и његовим службама, формуларе, обрасце, забаву, али истински желимо да чујемо и ваш став, ваше мишљење, корисне идеје и савете, желимо да вам будемо на дохват руке, корисни и ефикасни.

Ја, као градоначелник Суботице, отворен сам за сваку размену информација са вама јер води нас исти циљ – да наша Суботица буде место за још угоднији, организованији, здравији и срећнији живот.

С поштовањем и жељом да заједнички освојимо наш циљ,
Богдан Лабан,
градоначелник Суботице
Мејл: mayor@subotica.rs
Телефон: (00 381 24) 666-677
Факс: (00 381 24) 666-688