Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Ured gradonačelnika

Bogdan Laban
Dobrodošlica


Dragi Subotičani i drugi posjetitelji,

Dobro došli na službenu web prezentaciju Grada Subotice, grada koji simbolizira prožimanje bogate povijesti i kulturne tradicije s modernim europskim tendencijama.

Subotica je, sa svojim simbolom – ornamentom u vidu cvijeta sa četiri latice - okrenute jedna prema drugoj, grad koji razumije i podržava različitosti, koji upravo u njima pronalazi nadahnuće za svoj dalji razvitak.
U želji da vam olakšamo svakodnevicu i približimo vam Grad i sve njegove službe, te da vam dočaramo sve njegove ljepote, aktualnosti i poslovne perspektive, na stranicama on line Ureda gradonačelnika, nudimo vam raznovrsne interaktivne sadržaje, korisne informacije o Gradu i njegovim službama, formulare, obrasce, zabavu, ali također istinski želimo čuti vaš stav, vaše mišljenje, korisne ideje i savjete, želimo  vam biti na dohvat ruke, korisni i efikasni.

Ja, kao gradonačelnik Subotice, otvoren sam za svaku razmjenu informacija s vama. Saslušat ću vas, odgovoriti na vaša pitanja, dati sve od sebe da razriješim vaše dvojbe ili riješim problem. Jer, vodi nas isti cilj – da naša Subotica bude mjesto za još ugodniji, organiziraniji, zdraviji i sretniji život svih ljudi dobre volje!

S poštovanjem i željom da zajednički osvojimo naš cilj,
Bogdan Laban,
gradonačelnik Subotice
E-mail: mayor@subotica.rs
Telefon: (00 381 24) 666-677
Fax: (00 381 24) 666-688