Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Polgármesteri kabinet

Bogdan Laban
Köszöntő


Kedves szabadkai polgárok! Kedves honlaplátogatók!

Üdvözlöm Önöket Szabadka, e gazdag múltra visszatekintő város hivatalos honlapján, ahol a kulturális hagyományok és a modern európai törekvések jól megférnek egymás mellett.

Szabadka olyan város, ahol a másság megértésre és támogatásra talál, ahol éppen a különbözőségek adnak lendületet a további fejlődéshez, s ezt szimbolizálja az egymás felé forduló négy virágszirom is.
Honlapunkkal segíteni szeretnénk mindennapi gondjaik megoldásában, s abban, hogy közelebb kerüljenek az önkormányzathoz és annak szolgálataihoz. Szeretnénk Önök elé varázsolni városunk szépségét, hírt adni az aktualitásokról és az üzleti lehetőségekről, ezenkívül különféle interaktív tartalmakat és hasznos információkat kínálunk az önkormányzatról és szolgálatairól, továbbá űrlapokat, formanyomtatványokat, szórakozási lehetőségeket. Ugyanakkor őszintén kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére is, várjuk hasznos ötleteiket és tanácsaikat. Szeretnénk, ha tudnák, hogy mindig számíthatnak ránk, amikor hasznos és hatékony segítségre van szükségük.

Szabadka polgármestereként nyitott vagyok a véleménycserére. Meghallgatom Önöket, válaszolok kérdéseikre, megteszek mindent, hogy eloszlassam kételyeiket, vagy megoldjam a problémájukat. Hiszen ugyanaz a cél vezérel bennünket: hogy Szabadka még kényelmesebb, még szervezettebb, egészségesebb és boldogabb életet biztosítson minden jószándékú embernek.

Bízom benne, hogy közös erővel elérjük célunkat. Tisztelettel,
Bogdan Laban,
Szabadka polgármestere
E-mail: mayor@subotica.rs
Telefon: (00 381 24) 666-677
Fax: (00 381 24) 666-688