Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Затворен 10. Међународни и регионални сајам „СуСајам 2016“

04.06.2016.

Доделом сајамских награда данас је завршен 10. Међународни и регионални сајам – „СуСајам 2016“ који се од 2. до 4. јуна одржавао у суботичкој Хали спортова. На око 1.600 квадратних метара унутрашњег и око 200 квадратних метара спољашњег изложбеног простора представило се више од 200 излагача из седам земаља: Мађарске, Румуније, Хрватске, Немачке, Словеније, Републике Српске и Србије. Партнер овогодишњег сајма био је округ града Берлина Трептов-Кепеник.

10199_2.jpg

Петочлани жири је, након обиласка свих штандова, донео једногласне одлуке о додели сајамских награда - прве, друге и треће - за најлепши штанд, односно представљање фирме или организације на овогодишњем међународном и регионалном сајму привреде у Суботици.

Сајамска признања награђенима су уручили Љубен Христов, помоћник градоначелника задужен за област мале привреде и Илинка Вукоја, директорица ЈКП „Суботчке пијаце“.

Прву награду 10. Међународног и регионалног сајма „СуСајам 2016“ добила је фирма Цељске меснине З‘дежеле.

Додељене су по две равноправне друге и треће награде:

Другу награду „СуСајма 2016“ добили су Регионална привредна комора Београд, и предузеће „Дуди Цо.“, са седиштем у Суботици, које ове године обележава 20 година постојања.

Трећа награда „СуСајма 2016“ додељена је Предузећу за производњу, монтажу и инжењеринг „Техносерв“, из Суботице, и Регионалној привредној комори Ваљево.

Додељене су и три равноправне, посебне награде, и то:

1. Мађарској националној трговачкој кући, акционарском друштву затвореног типа, Мађарска
2. Самосталној занатској, трговинској и угоститељској радњи „Бата Коле“, Суботица
3. Регионалној привредној комори Косова и Метохије