Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Сјајни наступи „Лексингтон“ бенда и групе „Перпетуум мобиле“

02.09.2016.

Суботица ће дуго памтити ово вече – незаборавни концерт „Лексингтон“ бенда, уприличен поводом обележавања Дана града, на којем се на суботичком Тргу слободе окупило више од 10.000 посетилаца. Овације и вриска, углавном млађе публике, са којима је дочекан излазак „Лексингтон“ бенда на сцену нису престајали до краја концерта. Публика на централном градском тргу певала је са њима нешто више од два сата, уживала у њиховим нумерама и прелепом наступу током кога је све било перфектно - од звука и светла до динамичног репертоара са много хитова и изванредног фронтмена „Лексингтон“ бенда, Бојана Васковића. Добру забаву је, сјајном свирком, најавио познати суботички састав „Перпетуум мобиле“, који се публици представио као предгрупа „Лексингтон“ бенда.

10479_1.jpg

Већ при првим тактовима песме „Нема шансе” којом су отворили наступ, почела је журка каква одавно није виђена у нашем граду. Хитовима „Добро да није неко веће зло“, „Пијане усне“, „Ма сретно“, као и нумером „ Дођи ове ноћи“ и другим препознатљивим песмама са новог албума „Балканска правила“ и најновијих синглова „Љетне кише“, „Све је исто“ и „Нема шане“,  настала је општа еуфорија.

Фантастичан концерт и прелепа атмосфера трајали су до иза поноћи, а презадовољна публика, препуна утисака, овацијама је испратила незаборавни наступ „Лексингтон“ бенда у Суботици.

10479_2.jpg

Одушевљен је био и Бојан Васковић. Он је, на крају концерта, за званични портал града Суботице (www.subotica.rs) изјавио да је задовољан што се „Лексингтон“ бенд суботичкој публици представио у најлепшем светлу.
– Драго ми је што се суботичка публика у овако великом броју дошла на наш концерт. На њиховим презадовољним лицима видело се да уживају. Уживали смо и ми. Била је ово заиста једна феноменална ноћ – рекао је Бојан Васковић.

И група „Перпетуум мобиле“ је, својом да сада можда и најбољом свирком, одушевила суботичку публику.

10479_3.jpg