Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Отворена нова НИС Петролова бензинска пумпа на Пушкиновом тргу

20.12.2016.

Компанија НИС пустила је у рад модернизовану НИС Петрол бензинску станицу „Суботица 2“, у присуству представника компаније и градских званичника. Нови, реконструисани објекат малопродајне мреже НИС Петрол, на Пушкиновом тргу бб, симболичним пресецањем врпце свечано су отворили директор Блока промет НИС-а, Алексеј Черников, и градоначелник Суботице, Богдан Лабан.

10715_1.jpg 

Черников је, тим поводом, изјавио да компанија НИС поседује највећу мрежу бензинских станица у Србији и да је, у жељи да обезбеди још бољу и квалитетнију услугу за своје потрошаче, непрекидно улагање у даљи развој стратешко опредељење ове компаније. Он се захвалио градоначелнику Богдану Лабану на помоћи локалне самоуправе и додао да је ова модерна станица намењена верним купцима компаније НИС.  

Градоначелник Лабан је изразио задовољство што је компанија НИС, у оквиру процеса модернизације објеката малопродајне мреже, поред новоотворене бензинске станице „Суботица 2“, на месту постојећих малопродајних објеката у нашем граду током децембра отворила и савремено опремљене НИС Петрол бензинске станице „Суботица 4“, у Малом Бајмоку, и „Палић“, на Палићу.

– Суботица је, поред Београда, други град у нашој земљи који има ове модерне објекте малопродајне мреже НИС Петрол. Пре само два и по месеца наш град је, давајући логистичку подршку, заједнички ушао у реализацију овог пројекта са инвеститором, компанијом НИС. За веома кратко време изграђени су објекти којима Суботица може да се подичи. Такође, у новим, реконструисаним објектима малопродајне мреже НИС Петрол отворена су и нова радна места. Број запослених повећан је за 20 одсто, тако да је одређени број Суботичана добио запослење. То је за све нас веома значајно, јер је свако ново радно место драгоцено. Надам се да ће компанија НИС и убудуће на територији града Суботице реновирати објекте у оквиру своје малопродајне мреже и да ћемо бити у прилици да им поново пружимо логистичку подршку – нагласио је Богдан Лабан.

Нова бензинска станица изграђена је у складу са савременим техничким стандардима, уз строго поштовање еколошких прописа.

 10715_2.jpg

Свечано отварање нове НИС Петрол бензинске станице „Суботица 2“ обележено је и донацијом у виду точења горива у резервоар возила Дома за децу ометену у развоју „Колевка“ из Суботице.