Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Пријем за представнике медија

29.12.2016.

Традиционални новогодишњи пријем за новинаре, камермане, сниматеље, главне и одговорне уреднике и директоре медијских кућа из нашег града данас су, у Медија-центру Градске куће, приредили градоначелник Суботице Богдан Лабан и председник Скупштине града Тивадар Бунфорд.

10746_1.jpg 

Градоначелник Лабан се захвалио представницима медијских кућа на сарадњи и објективном информисању грађана о раду локалне самоуправе.

– Желим да следећу годину радимо као и до сада, да слободу речи, изражавања и мишљења пратимо на исправан начин – ако постоји слобода, мора да постоји и одговорност. Одговорност је и на вама и на нама да водимо рачуна да се објављују исправне ствари, да не буде полуистина и фабриковања истина, него оно што јесте и што је тачно. То је задатак свих нас заједно – рекао је Богдан Лабан.

Тивадар Бунфорд се захвалио новинарима на правовременом информисању и објективности.

– Знамо сви да  можемо сматрати да се десило само оно о чему ви дате извештај и вести. Веома је важно да то буде објективно – казао је Бунфорд.

Градоначелник и председник Скупштине града са својим заменицима, Тимеом Хорват и Вељком Војнићем, пожелели су представницима медијских кућа добро здравље и пуно успеха у новој, 2017. години.