Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Потписивање изјава за прикључење на канализациону мрежу на Палићу

19.01.2017.

Подсећамо грађане насеља Палић да је у току прикупљање изјава којима се потврђује заинтересованост за прикључење на будућу канализациону мрежу чија изградња се планира за средину 2017. године, у оквиру Пројекта заштите биодиверзитета Палић/Лудаш, чију имплементацију финансира немачка KfW банка.

10771_1.jpg 

Посебно апелујемо на власнике викендица и других објеката који нису у употреби током зимских месеци, као и на власнике објеката који нису пријављени на адреси на којој се налази објекат, да се информишуу просторијама МЗ „Палић“, или у просторијама ЈКП „Водовод и канализација“ Суботица, уколико до сада нису добили обавештење путем поште.

Да би се обезбедила средства за радове на изградњи канализационе мреже, неопходно је да се грађани насеља Палић изјасне да ли су заинтересовани да се прикључе на канализациону мрежу.

Уколико су грађани вољни да се прикључе на канализациону мрежу неопходно је да потпишу изјаву најкасније до краја јануара 2017. године.

Обрасци за изјаве могу да се добију у просторијама МЗ „Палић“, а могу да се преузму и на интернет презентацији Града Суботице: (www.subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp) и ЈКП „Водовод и канализација“: (http://vodovodsu.rs/7-Vazne-Informacije/1061-OBAVESTENJE-O-IZGRADNJI-BUDUCE-KANALIZACIONE-MREZE-NA-PALICU).

Попуњене и потписане изјаве грађани су дужни да пошаљу путем поште (поштарина плаћена), или лично да их предају у просторијама МЗ „Палић“, као и у просторијама ЈКП „Водовод и канализација“ Суботица.