Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Обавештења

Од 15. маја нови режим саобраћаја у делу улице Динка Шимуновића

10.05.2017.

Секретаријат за комуналне послове, енергетику и саобраћај, Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће од 15.5.2017. године започети примена новог режима саобраћаја у делу улице Динка Шимуновића у Суботици.

У делу улице Динка Шимуновића утврђен је једносмерни режим саобраћај, тако да је искључиво дозвољен смер кретања возила од Колубарске ка Гундулићевој улици.

Овом решењу се приступило из разлога што ширина коловоза у улици Динка Шимуновића у делу између улица Колубарске и Гундулићеве износи свега 3 метра, што није довољно за безбедно одвијање двосмерног саобраћаја.

Напомињемо да је улица Краља Звонимира улица која обезбеђује супротан смер кретања у односу на улицу Динка Шимуновића, а у којој је успостављен режим једносмерног саобраћаја  у смеру од Гундулићеве ка Колубарској улици.

„Јавно предузеће за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање“ Суботица ће као управљач пута 15.5.2017, у јутарњим часовима, извршити промену саобраћајне сигнализације.

                                                               Секретаријат за комуналне послове,
                                                                       енергетику и саобраћај