Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Обавештења

Толминска улица затворена за саобраћај од 9. јула

10.07.2017.

Служба за енергетику и саобраћај Градске управе Града Суботице обавештава јавност да ће Толминска улица у наредном периоду бити затворена за саообраћај почев од 9.7.2017. године због реконструкције поменуте улице. Саобраћај из смера Биковачког пута биће преусмерен на Илинденску улицу, док ће саобраћај из смера Чантавирског и Београдског пута бити онемогућен ка Толминској улици, тј. са Чантавирског пута једини могући смер кретања биће ка Београдском путу, односно, са Београдског пута биће омогућено кретање једино ка Чантавирском путу.

Из истих разлога напомињемо да ће доћи до измене трасе на линијама јавног превоза и то на линијама 8, 16 и 48.

Линија 8 ће саобраћати улицом Плате Добројевића и Илинденском до окретнице у Александрову као и у повратку, а након тога ће саобраћати уобичајеном трасом линије 8. Током извођења радова неће бити у употреби стајалиште Александрово гробље.

На линији 16 аутобуси ће саобраћати улицом Београдски пут до бензинске станице НИС петрола. Током извођења радова на овој линији неће бити у употреби стајалиште Александрово окретница.

На линији 48 аутобуси ће саобраћати улицом Београдски пут, а потом улицама Плате Добројевића и Илинденском до окретнице у Александрову, а након тога саобраћају уобичајеном трасом линије 48. Током извођења радова неће бити у употреби стајалиште Александрово гробље.

Шеф Службе
Вицко Марко Мамић