Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Сјајан концерт Тропико бенда

02.09.2017.

Тропико бенд одржао је синоћ спектакуларан концерт у суботичкој Хали спортова и уз овације око пет хиљада обожаватеља приредио наступ за памћење. Бесплатан концерт Тропико бенда организован је у оквиру програма прославе Дана града Суботице.

 11322_1.jpg

Од првог момента и изласка на сцену, у предивној атмосфери која је трајала током читавог концерта, суботичка публика углас је певала њихове најпопуларније нумере „Ону моју“, „Шта ћу теби ја“, „Не зови ме“, „Заувек твој“,  „Бојим се“, „Све моје зоре“, „Пусти ритам“...

Хитови су се ређали једни за другим, а овај популарни музички састав који предводи певач Александар Сале Цветковић је квалитетним наступом током кога је све било готово перфектно изазвао велико одушевљење публике.

Уз овације и врисак публике коју су чиниле углавном девојке Тропико бенд је као и увек био пун позитивне енергије, показујући истовремено зашто је тренутно један од најпопуларнијих бендова са ових простора.

Током концерта фронтмен бенда Сале Цветковић честитао је суботичкој публици Дан града, а после скоро два и по сата врхунске свирке и забаве са задовољством се фотографисао са својим обожаваоцима и делио аутограме.