Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Вести из спорта

Победнички пехар репрезентацији Србије

05.09.2017.

Репрезентација Србије тријумфовала је на 24. Меморијалном турниру „Стеван Вилотић – Ћеле“. Орлићи су у финалној утакмици били бољи од Израела - 3:1. Иако почетак меча није наговештавао да ће бити много голова, играчи нашег националног тима су у другом делу меча показали своје умеће и заслужено освојили победнички пехар. Стрелци за репрезентацију Србије били су С. Јовановић у 40. и Јовељић у 73. и 90. минуту (из пенала), а Алмог у 46. минуту за Израел.

11354_1.jpg 

Након финалног меча уследила је додела пехара најбољим екипама и појединцима. За најбољег голмана проглашен је Александар Поповић из Србије, а плакету му је уручио Здравко Јокић директор турнира.

Признање за најбољег стрелца турнира заслужио је Серхиии Булетса из Украјине, док је трофеј за најбољег играча отишао у руке Страхиње Бошњака, капитена победничке екипе. Признања су им уручили тренер Слободан Кустудић, односно прослављени фудбалер Александар Трифуновић.

Најталентованији играч репрезентације Србије је Дејан Јовељић, коме је признање предала Светлана Вучић Вилотић. За најуспешнијег тренера признање је припало Милошу Велебиту селектору Србије. И њему је признање уручила Светлана Вучић Вилотић, ћерка Стевана Вилотића ћелета. Репрезентацији Израела припао је трофеј за фер-плеј „Ивица Кајдочи“ које им је предао Божидар Спајић, спортски новинар и брат Ивице Кајдочија.

Трећепласираној Украјини пехар је предала Светлана Вучич Вилотић. Немања Симовић, члан Градског већа Града Суботице задужен за област спорта и омладине уручио је пехар за друго место капитену Израела Елиону Алмогу, док је победнички пехар у име ФСС капитену репрезентације Србије Страхињи Бошњаку предао Здравко Јокић.

11354_2.jpg