Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Обавештења

Систематска дератизација

27.09.2017.

Градска управа Суботица, Секретаријат за комуналне послове, енергетику и саобраћај, у сарадњи са „Циклонизација“ а.д. Нови Сад обавештава грађане о следећем:

Акција систематске дератизације на територији Града Суботице биће изведена у периоду од 28. септембра до 1. новембра. Ова систематска акција спроводиће се у свим насељеним местима - по домаћинствима и објектима колективног становања – стамбеним зградама.

Дератизација је за све грађане бесплатна, потребно је само да омогуће видно обележеним стручним оперативцима да поставе препарат, као и да се придржавају добијених упутстава. У оквиру акције користиће се модеран биоцидни препарат одложеног деловања у фабричком паковању од 500 грама, а грађани ће сва упутства за употребу и мере опреза добити одштампано на паковању.

Тачни датуми када ће оперативци обилазити њихов део града или насељено место грађани ће моћи да виде на огласним таблама у својим месним заједницама. Они грађани који не буду код куће у време када оперативци буду у њиховом делу месне заједнице, добиће обавештење да препарат могу накнадно преузети у  седишту своје Месне заједнице.

За додатне информације можете се обратити Зорану Француском, „Циклонизација“ а.д. Нови Сад, Приморска 7, 21000 Нови Сад,  на телефон 063/430-626.

Обавештење о дератизацији.