Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Терен са тартан подлогом и на спортском центру у Првомајској улици

12.10.2017.

Градоначелник Суботице Богдан Лабан, заменик градоначелника Тимеа Хорват, члан Градског већа задужен за спорт и омладину Немања Симовић, директор Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање, Предраг Радивојевић, и директор ЈКП „Стадион“ Роберт Тот предали су на употребу новоизграђени кошаркашки терен са тартан подлогом у Првомајској улици. Средства за реализацију ове инвестиције, у висини од око 1,5 милиона динара, у целости су обезбеђена из буџета града Суботице.

11407_1.jpg 

– Као што смо и најавили пре десетак дана, када смо отварали спортски терен са тартан подлогом у дворишту Основне школе 'Јован Микић', данас, у спортском центру у Првомајској улици, суботичким спортским клубовима и рекреативцима предајемо на употребу новоизграђени терен са тартан подлогом – рекао је, обраћајући се медијима, градоначелник Лабан, и додао да ће, у складу са обећањем датим летос, суботичка локална самоуправа настојати да се до следећег Првомајског уранка уреди и годинама девастирани спортски терен на Палићу.

11407_2.jpg

Уз истицање да је изградња спортског терена у Првомајској у целости финансирана средствима буџета града Суботице, у износу од око 1.500.000 динара, градоначелник Лабан је рекао да се данас отвара јавна набавка за избор извођача радова за изградњу новог система климатизације у Хали спортова.

– Тај пројекат ћемо да реализујемо ове године да бисмо спремно дочекали велика спортска такмичења која нас очекују већ у 2018. години – нагласио је Богдан Лабан.