Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Традиционални новогодишњи пријем за представнике медија

26.12.2017.

Традиционални новогодишњи пријем за новинаре, камермане, сниматеље, главне и одговорне уреднике и директоре медијских кућа из нашег града, приређен је данас у Медија-центру Градске куће. Градоначелник Суботице Богдан Лабан се захвалио представницима медијских кућа на сарадњи и објективном информисању грађана о раду локалне самоуправе и изразио очекивање да ће сарадња бити настављена и у наредној години.

11557_1.jpg

Он је истакао да је по његовом личном уверењу и по оцени његових сарадника 2017. година била успешна. Градоначелник је укратко сумирао резултате остварене у овој години и нагласио да ће у наредним годинама приоритет бити бања- Палић.

- За следећу годину Град ће одвојити преко милион евра, очекујемо да ће исто толико определити и република и покрајина и да ћемо на Палићу да започнемо градњу спа центра, отворених и затворених базена.  На томе ћемо да инсистирамо у наредне две, три године. Пројекат је врло значајан и захтева велика средства, али се надам  да ћемо, уз помоћ републике и покрајине, успети да га реализујемо. Очекујемо и значајног инвеститора на Палићу следеће године, мислим да ће у априлу почети са радом и имаћемо чиме да се похвалимо – рекао је Богдан Лабан и представницима медија пожелео пуно успеха у новој 2018. години.

Заменица градоначелника Тимеа Хорват се, уз најлепше жеље за наредну годину, такође захвалила новинарима на правовременом информисању и објективности.

11557_2.jpg