Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Припремe за реализацију пројекта са „KfW“ банком теку по плану

17.01.2018.

Менаџер града Суботице Загорка Панић, представник међународне организације „GIZ“ Мишел Роман, извршни директор производње у ЈКП „Водовод и канализација“ Петар Пижурица, в.д. директора ЈП „Палић-Лудаш“ Марта Добо и пројект менаџер Ервин Молнар, примили су делегацију немачке развојне банке „KfW“, са којом је 17. новембра 2017. године потписан споразум о финансирању пројекта „Заштита биодиверзитета и вода језера Палић и језера Лудаш“, кроз донацију од 6,5 милиона евра.

11595_1.jpg 

Данас је одржан први радни састанак након потписивања споразума, у оквиру којег су се представници „KfW“ банке упознали са тренутном ситуацијом, размотрили стручне детаље, сагледали шта је постигнуто од њихове последње посете и дефинисали наредне кораке који следе у оквиру имплементације пројекта.

Овом приликом, делегација „KfW“ банке представила је свог новог пројект-менаџера и констатовала да је задовољна динамиком припремних радњи које су, у смислу испуњења задатих предуслова, обезбедиле да у наредном периоду започне имплементација пројекта.