Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Компанија „Интерспорт“ донирала 100 лопти основним и средњим школама

18.04.2018.

У оквиру акције „100 лопти за школе“, компанија спортске опреме „Интерспорт“ донирала је пакет спортских лопти за 34 основне и средње школе на територији града Суботице. Циљ ове акције је помоћ развоју спорта и тимског духа код деце и подизање свести о важности редовног вежбања.

 11789_1.jpg

У име суботичке локалне самоуправе „Интерспорту“ се на вредној донацији захвалила чланица Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић.  

– Лопте ће бити предате свим основним и средњим школама на територији града Суботице. Искористила бих прилику да апелујем и на друге послодавце у нашем граду да следе овако добар пример и да дарују наше школе – рекла је Наташа Алексић.

У „Рода“ центру у Суботици, у продавници „Интерспорта“, Бранко Мирковић, директор „Интерспорта“ за тржиште Србије, рекао је да је ова компанија у октобру 2017. године започела акцију донације сто лопти ученицима основних и средњих школа на територији града или општине на којој отвори продавницу и да, након Београда, Краљева, Сомбора и Крагујевца, „Интерспорт“ ову акцију спроводи и у Суботици.

– Циљ акције је помоћ развоју спорта и тимског духа код деце и подизање свести о важности редовног вежбања. Наша жеља и намера је да се што више младих људи посвети спорту. Поделићемо лопте за три најатрактивнија спорта: фудбал, кошарку и одбојку, у зависности од интересовања школа – истакао је Мирковић.

Током наредних дана, лопте ће бити подељене суботичким школама.