Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Богат програм и на малој бини

01.09.2018.

У оквиру прославе Дана града, 1. септембра  на малој бини, постављеној у центру града, одвијао се динамичан и изузетан програм. Од 11 до 19 часова на бини се сменило неколико стотина извођача, углавном младих из школа, бројних дружења и културно-уметничких друштава. Tрећу годину за редом   удружења и школе учествују у програму и граду на тај дан поклањају и промовишу све оно што током године стварају.

12077_1.jpg 

– На све начине смо покушали још прве године да анимирамо децу и младе у Суботици да покажу оно што знају. Ове године није било потребно да их анимирамо. Пријављивали су се сами, што је посебно значајно, јер нам је и био циљ да сви узмемо учешће у обележавању прославе Дана града. Велики број људи је у публици, родитељи, баке деце, пријатељи гледају једни друге што нам је веома важно, јер је то и прилика  да послушамо и видимо шта су други научили. Заиста смо поносни на богат програм на малој бини који организујемо у оквиру прославе Дана града – рекла је секретар Секретaријата за друштвене делатности, Јасмина Стевановић.

Она је додала да су у оквиру наступа Удружења „Талентум“ наступили гости из Словачке и Румуније, а гости из Грачанице нису наступили на малој бини него су у Дечјем позоришту одиграли представу „Насмејани снови“.