Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Компанија Лидл и у Суботици

11.10.2018.

Компанија Лидл данас је истовремено, у 8 часова, отворила врата 16 продавница у 12 градова широм Србије. Први савремени дисконтни ланац у нашој земљи потрошачима ће на располагање ставити 1.500 брендова од којих је чак 350 из домаће производње. Симболичним пресецањем врпце испред продавнице у улици Пала Папа 1, означен је почетак пословања компаније Лидл и у нашем граду. Својим присуством ову свечаност увеличао је и градоначелник Суботице Богдан Лабан.

12172_1.jpg 

Уз изражавање задовољства што присуствује свечаном отварању још једне успешно реализоване инвестиције у Суботици, градоначелник Лабан је, обраћајући се медијима, истакао да је отварање савременог дисконта компаније Лидл значајно за наш град.

- Отварањем овог прелепог тржног центра обезбеђен је посао за 40 наших суграђана. Верујем да ће Лидл у тржишној утакмици имати шта да покаже и да ће грађани том понудом бити веома задовољни. Од данас смо корак ближе неким новим европским стандардима, јер је Лидл позната немачка компанија која своје објекте има широм Европе – нагласио је Богдан Лабан.

Представник Лидла Србија, Борис Фент, изјавио је да је ова компанија захвална њеним потрошачима што су их топло дочекали, држави Србији и локалним властима на стварању позитивне климе која је омогућила да је Лидл Србија данас овде, и свим партнерима компаније који су им вредним радом омогућили да овај важан задатак заврше у роковима које су обећали потрошачима.

Лидл је, поред Београда – где послује на пет локација, и Суботице, отворен и у градовима: Бор, Зрењанин, Крагујевац, Лесковац, Ниш, Нови Сад, Смедерево, Сомбор, Ужице и Шабац.

Након отварања, Лидл продавнице настављају са радом током сваког дана у недељи од осам до 22 часа. Свим потрошачима на располагању је велики паркинг, чије је коришћење за потрошаче бесплатно.

Данас је Лидл највећи дисконтни трговински ланац „број 1 у Европи“.

Малопродајни ланац Лидл део је Шварц групације чије је седиште у Некарсулму у Немачкој.

12172_2.jpg