Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Вести из образовања

Компанија „Интерспорт“ донирала још 100 лопти основним и средњим школама

23.11.2018.

У оквиру акције „100 лопти за школе“, компанија спортске опреме „Интерспорт“ приликом отварања друге радње у Суботици, у улици Димитрија Туцовића, поново је донирала пакет спортских лопти за 34 основне и средње школе на територији града Суботице. Циљ ове акције је подизање свести код деце о важности бављења спортом.

12248_1.jpg 

У име суботичке локалне самоуправе „Интерспорту“ се на вредној донацији захвалила члан Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић.  

– Лопте су потрошни материјал и овакве донације су увек добро дошле и помоћи ће да ученици у својим школама на часовима физичког васпитања, али и када имају слободне часове, употпуне своје време физичком активношћу – истакла је Наташа Алексић.

Марина Ђаловић, руководилац Службе маркетинга Компаније „Интерспорт“ рекла је да је ова компанија од прошле године донирала лопте школама у Београду, Краљеву, Сомбору, Крагујевцу,  други пут у Суботици и свим градовима у којима отворе продавницу.

- Интерспорт је друштвено одговорна компанија која брине о свима нарочито о млађој популацији тако да  се надамо да ћемо и у идућој години делити још лопти – рекла је Марина Ђаловић.

Марија Милодановић, директор Основне школе „Јован Микић“ нагласила је да је акција „Интерспорта“ за похвалу, јер су лопте школи, колико год да их има, увек потребне.