Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Отворен осми по реду „Winterfest“

05.12.2018.

Традиционални зимски вашар „Winterfest“, осми по реду, вечерас је на Тргу републике отворио председник Скупштине града Суботице Тивадар Бунфорд. Уз истицање да ову манифестацију, која ће трајати до 13. јануара 2019. године, у име суботичке локалне самоуправе организује Јавно комунално предузеће „Суботичке пијаце“, он је изразио захвалност организатору на ангажовању и труду који је уложио како би пробудио празничну атмосферу у нашем граду.

12272_1.jpg 

Окићен град, мирис куваног вина и „куртош“ колача, звук божићне песме, кућице пуне сувенира, производа старих заната, домаће хране, ракије и традиционалних гастрономских специјалитета воде нас у сусрет предстојећим божићно-новогодишњим празницима, рекао је Бунфорд, и додао да се организовањем управо овог зимског вашара, који стоји грађанима на располагању са више од 70 штандова, посетиоцима пружа прилика  да ситницама и малим знацима пажње измаме осмех на лице својих најмилијих.

- Разноликост садржаја манифестације пружиће и ове године угођај свим грађанима. Надам се да ће звуци смеха, музике и радости обележити предстојеће празничне дане и пружити нашим драгим суграђанима и гостима пријатне тренутке – нагласио је Тивадар Бунфорд.

У име организатора ЈКП „Суботичке пијаце“ бивши директор Илинка Вукоја захвалила се свима који су на било који начин учествовали у реализацији ове манифестације и допринели да она изгледа атрактивно и бајковито.