Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Вести из образовања

Додељене дипломе и похвалнице ђацима за освојена прва три места

06.06.2019.

У Великој већници Градске куће данас су додељене дипломе и похвалнице ученицима основних и средњих школа који су освојили једно од прва три места на републичком и међународним такмичењима. Ове године додељено је 175 диплома и похвалница што је за 50 више него претходне године.

 12671_1.jpg

Члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић истакла је да ће град у знак захвалности ученицима који су освојили једно од прва три места доделити дипломе и књиге, јер су Суботицу представљали у најбољем светлу ван града и граница наше земље.

- Ова признања су показатељ да имамо добре школе, одличан наставни кадар који  правим путем усмерава ученике, али првенствено добре ђаке који су спремни да уче и да се својим знањем и талентом надмећу са другима. Наравно, захвални смо и родитељима који су ученицима велика подршка за све што раде – нагласила је Наташа Алексић.

Дипломе и похвалнице додељене су за освојене резултате у природним, друштвеним наукама и спорту. Награђеним ученицима дипломе и похвалнице уручиле су Наташа Алексић и Магда Фехервари, заменик секретара Секретаријата за друштвене делатности.

 12671_2.jpg