Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Одржан ММА спектакл у Хали спортова

07.09.2019.

У Суботици је, први пут, одржан врхунски интернационални борилачки спектакл достојан највећих ММА борби под називом Serbian Battle Championship 21 – Revenge! У Хали спортова у Дудовој шуми љубитељима мешовитих борилачких вештина вечерас је пружено вече за памћење, а поред десет занимљивих борби гледаоци су могли да уживају и у спектаклу који се састојао од аудио-визуелних и пиротехничких ефеката какви се не могу видети ни на једном другом борилачком догађају у нашој земљи.

12924_1.jpg 

Поред дуела за престижни појас СБЦ шампиона у категоријама до 61 и 66 кг, између два борца највише светске класе из Бразила, Верлесона Рибеира и Џоридсон де Соузе, и мајстора партерне борбе из наше земље Александра Милићевића и опасног бразилског професионалца Џонатаса Кавалкантија, публика је могла да види и борбу припадница лепшег пола, као и мечеве у којима су наступили такмичари из Суботице, Немања Уверић и Данијел Шпољарић.

Serbian Battle Championship је професионална ММА организација са седиштем у Новом Саду. Организатор ове интернационалне манифестације је клуб борилачких вештина „Family Fight Team“.

Борбе на СБЦ-у се одвијају унутар хексагона, по званичним правилима ММА савеза Србије (професионални ниво), и састоје се од три рунде по пет минута.

Догађаји у организацији СБЦ-а организују се у градовима широм Србије, а у будућности се планира одржавање приредби у свим већим градовима наше земље.

12924_2.jpg