Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Почели радови на асфалтирању Улице Браће Мајер

06.11.2019.

Улица Браће Мајер добија нови асфалтни слој. Радови се изводе у дужини од 660 метара и шест метара ширине. Почетку радова присуствовао је директор Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање Предраг Радивојевић који је, том приликом, истакао да је град Суботица буџетом за 2019. годину предвидео укупно 105 милиона динара за реконструкцију и рехабилитацију улица на територији града Суботице.

13036_1.jpg 

Према његовим речима, по асфалтирању Улице Браће Мајер, цео  потез од Алеје Маршала Тита до Карађорђевог пута биће пресвучен хабајућим слојем асфалта у дебљини од пет центиметара.

- Радови у Улици Браће Мајер изводе се у дужини од 660 метара и ширини од шест метара. Јуче су завршени радови у Улици Сеп Ференца, где је 320 метара коловоза пресвучено новим слојем асфалта. Осим тога, урађено је и проширење коловоза са четири на пет метара - навео је Радивојевић.

Са проширењима коловоза почело се, додао је, прошле године у Улици Милоша Обилића, како би проточност саобраћаја била боља и возила лакше мимоилазила.

- Већ следеће недеље настављамо са проширењима  коловоза у улицама  Матије Гупца, од Кумичићеве до Блашка Рајића, у дужини од око 500 метара и проширењем коловоза са четири на пет метара и Палмотићевој – најавио је Предраг Радивојевић.