Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Вести из образовања

Најбољим математичарима додељене дипломе

12.02.2020.

У Великој већници Градске куће данас је уручено 165 диплома са градског такмичења најбољим младим математичарима Суботице. Заменик градоначелника Тимеа Хорват је у име локалне самоуправе  и у своје име честитала ученицима на оствареним резултатима, пожелела им још много успеха и захвалила се родитељима, наставницима и професорима, на подршци овој талентованој деци.

 13237_1.jpg

Посветити пажњу, препознати и подржавати таленат који се крије у ученицима је, како је нагласила Тимеа Хорват, изузетно племенит циљ и задатак који може послужити као пример заједници и целом нашем друштву.

13237_2.jpg

- Данас сте ви, драги награђени прави понос Суботице, и по мојим надањима ви сте ти учени и талентовани млади људи чистих срца који ће изградити једну лепшу и бољу будућност – рекла је Тимеа Хорват.

Дипломе за остварене резултате из математике на градском такмичењу најбољим математичарима уручили су Тимеа Хорват,  члан Градског већа задужена за област образовања Наташа Алексић, председник Друштва математичара Суботице проф. др Небојша Гвозденовић, председник Комисије за математичка такмичења Љубица Киселички и председник Комисије за такмичења средњих школа Радослава Срђеновић.

13237_3.jpg