Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

За градски и приградски превоз путника потребни радничка месечна карта и потврда послодавца

28.03.2020.

Јавно предузеће за превоз путника у градском и приградском саобраћају „Суботица-транс“ обавештава запослене и послодавце да ће посебан облик градског и приградског превоза путника (ванлинијски превоз), почев од 1. априла 2020. године, бити могућ само уз приказ радничке месечне карте и потврде послодавца.

13344_1.jpg 

У циљу продужења радничких месечних карата, послодавац је у обавези да се организује и да на меморандуму фирме достави списак својих запослених са личним подацима и релацијом превоза. У циљу израде месечних карата за путнике који нису били корисници јавног превоза потребно је, осим горе наведеног, доставити и фотографију за израду месечне карте (трошак издавања електронске картице је једнократан и износи 400,00 динара).

Комплетну документацију послодавац доставља на Аутобуску станицу Суботица електронским путем на мејл: stanica@sutrans.rs или преко курира у периоду од 6 до 13 часова. Након израде карата, довољно је да послодавац пошаље своје овлашћено лице које ће да преузме месечне карте за све запослене и после их подели запосленима.

Сва плаћања врше се електронским путем. Превоз је дозвољен искључиво запосленима којима послодавац није у могућности да организује рад од куће и чије је долазак на место рада неопходан.

Сви запослени морају да имају радничку месечну карту и потврду послодавца.

Запослени Опште болнице Суботица, Дома здравља Суботица, Колевке Суботица и Геронтолошког центра Суботица који користе услугу превоза довољно је возачу аутобуса прикажу лиценцу, односно потврду послодавца приликом уласка у возило.

Превоз се обавља по реду вожње објављеном 25. марта 2020. године и исти ће се обављати на идентичан начин радним даном и суботом.

Недељом нема организованог превоза.

Корисници превоза се моле да се придржавају прописаних мера заштите и носе заштитне маске и рукавице.

Куповина карата код возача аутобуса није дозвољена до даљег.