Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Подршка познатим спортистима

01.04.2020.

Спортски радници Суботице ни током ванредног стања нису заборавили некадашње шампионе старије од 65 година који су у изолацији у својим домовима. У организацији ресора за омладину и спорт града Суботице и Спортског савеза Суботице почела је дистрибуција пакета помоћи.

13354_1.jpg 

Како је, тим поводом, рекао члан Градског већа задужен за област омладине и спорта Немања Симовић, Суботица данас носи епитет града спорта управо захваљујући овим људима.

– Спортски радници попут Срете Дамњановића, Зорана Ивановића, Слободана Кустудића, Убори Ласла, као и многи други које ћемо током наше акције посетити сигурно заслужују ову пажњу. Обезбедили смо пакете који садрже прехрамбене производе и средства за хигијену и дезинфекцију, а доносићемо им и дневну спортску штампу – нагласио је Симовић.

Градска управа Града Суботицe определила је средства и за набавку пакета који ће се поделити корисницима пензија на територији града Суботице који примају пензије са најнижим износима. Подела тих пакета почиње у наредним данима.

13354_2.jpg