Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Градоначелник Лабан у посети Чантавиру

08.06.2020.

Градоначелник  Суботице Богдан Лабан са сарадницима обишао је током данашњег и јучерашњег дана почетак радова на уређењу коловоза у улици II Виногради у Месној заједници Чантавир. Улица  дуга 1,1 километар уређује се насипањем дробљеног камена, у ширини од четири метра. На овај начин обезбеђен је не само адекватан прилаз свих становника улице до својих кућа, него и повезивање улица у којој живи становништво које се претежно бави пољопривредом користећи тешку механизацију, тако да ће се по завршетку радова обезбедити бољи услови за одвијање саобраћаја у овом делу насеља.

13471_1.jpg 

Локална самоуправа је још једном показала да има слуха за потребе становника ове месне заједнице, наводе мештани Чантавира који су у  разговору са градоначелником Лабаном говорили о проблемима у својој месној заједници, углавном везаним за комуналну инфраструктуру.

- Завршиће се сви пројекти који су у току или су започели нови, а све на корист наших грађана. Већ данас крећемо у реализацију једне такве активности којом решавамо ранији проблем везан за  путну инфраструктуру Чантавира - поручуо је Лабан, и додао да је веома пријатно изненађен срдачним дочеком у Чантавиру.

13471_2.jpg