Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Председница Народне скупштине у посети Суботици

11.06.2020.

Председница Народне скупштине Републике Србије, Маја Гојковић данас је  посетила Суботицу. У разговору са градоначелником Богданом Лабаном, она је рекла да је упозната са развојним пројектима Суботице који се, на опште задовољство свих грађана, реализују жељеном динамиком. И сама се, како је истакла, на седницама Народне скупштине залагала за помоћ у финансирању пројеката које са републичких инстанци значе подршку граду Суботици.

13480_1.jpg 

Градоначелник Лабан упознао је Мају Гојковић са стањем у индустијској зони, новим инвестицијама, али и завршетку многих пројеката који су стајали у месту годинама а које је, како је истакао, ова градска власт одлучна да заврши. Разговарало се о улагањима у Палић, инвестирањима у образовне и социјалне установе и смањеном проценту незапослености у односу на друге градове.

Просперитет Суботице који није само резултат геостратешког положаја  града него пре свега решености градске власти да заврши започето истовремено стварајући ново, није само слово на папиру него реалност која значи бољи живот свих нас, сложили су се саговорници.

Гошћа је изразила задовољство садашњом економском ситуацијом у граду, истичући да Суботица заузима истакнуто место на индустријској мапи Србије захваљујући великом броју инвеститора, пре свега у Слободној зони. 

О Суботици се сада говори као локацији са привредним, културним и туристичким потенцијалом, и то је чињеница на коју смо поносни, рекао је градоначелник Богдан Лабан.