Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Градоначелник Бакић: Срамни напади на председника

08.11.2020.

У данима када се Србија, предвођена председником Вучићем, најбоље бори са пандемијом корона вируса, не само у региону, већ на ширем европском простору поново су се подигли разни пропали политичари, самозвани аналитичари и представници лажне елите, да нападну државу. Ову смешну али веома опасну дружину предводи тужни пајац наше политичке сцене, Сергеј Трифуновић. Док се председник Вучић бави озбиљним државним пословима и бригама за опстанак Србије у овом тешком времену, докони, на свим пољима поражени Трифуновић, упућује најгоре увреде преко друштвених мрежа, где једино још може да умишља своју величину. Дужност је сваког политичара и јавног делатника у овој земљи да осуди прижељкивање смрти председника државе, као и беспризорне увреде на рачун Његове светости патријарха Иринеја које је Трифуновић упутио.

 13770_1.jpg

Он је, као и остали представници лажне елите, имао много да каже и о недавним изборима за председника САД. Сви којима никада није био на срцу интерес и бољитак Србије, хорски су почели да упућују увреде председнику своје земље и да ликују због изборног резултата у страној земљи. Оно што грађани Србије морају знати је да се председник Вучић није додворавао ни администрацији Доналда Трампа, нити Барака Обаме, нити било којој ранијој, па тако неће ни оним личностима које буду на власти наредних година у Сједињеним Америчким Државама. Оно што председник Вучић јесте радио било је и биће стално настојање да се позиција Србије поправи у политици једне од највећих светских сила. Његова одговорна политика успела је да преокрене ситуацију у билатералним односима и резултирала је најповољнијим споразумом који је Србија икада склопила са САД. Све то председник Вучић постигао је без понижавања Србије и без додворавања личности председника Америке. Никада није крио своје мишљење о томе који избор грађана САД би био бољи за Србију, тако да су све приче о некаквом „улизивању“ потенцијалном новом лидеру Америке Бајдену, злонамерна маштарија оних који полазе од себе када размишљају о међународним односима.

Поносан сам, као представник једног значајног града у Србији, што имамо председника и лидера који се не поводи за личним жељама и емоцијама, већ увек гледа интерес наше земље, истовремено задржавајући пун интегритет и достојанство да слободно изрази своје мишљење. Зато не могу да га победе они којима су морал и част, како сам председник Вучић каже, „непознате категорије“, па им преостаје само да вређају. Пристојна и већинска Србија никада неће ћутати на такве нападе и увек ћемо дићи свој глас против оних који штете нашој земљи и лажно оптужују нашег председника.

                                                                              Градоначелник Суботице
                                                                                     Стеван Бакић