Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Градоначелник Бакић: Вакцинација у Суботици одвија се брже од очекиваног, пункт ће радити и викендом

22.01.2021.

Током јучерашњег дана вакцинисан је 571 грађанин Суботице, док је план имунизације предвиђао да то учини 432 људи. Данас је, до 11:00 часова, вакцинисано још 168 грађана, што указује да ће се наставити темпо вакцинације који превазилази очекивања. Желим, у име Града Суботице, да се захвалим медицинским тимовима Дома здравља на посвећеном и квалитетном раду у служби највишег јавног интереса.

 13892_1.jpg

Суботичани су показали велику свест и одговорност, не само према сопственом здрављу, већ и према својој земљи. Одлука суграђана који нису прележали COVID 19 да се вакцинишу, јесте чин врхунског патриотизма. Они тиме помажу нашој Србији да се што пре врати нормалном животу и даљем снажном развоју и напретку у привреди, култури и свим другим областима које је пандемија пореметила.

Позивам суграђане да наставе да се пријављују за вакцинацију путем портала „е-Управе“ на вези: https://imunizacija.euprava.gov.rs/ или телефонски на број: 0800 222 334.

Пункт за масовну вакцинацију у Новој општини радиће и у данима викенда, од 08:00 до 18:00 часова и тимови нашег Дома здравља биће спремни у пуном капацитету за свако повећање броја заинтересованих за вакцинацију, па је на Суботичанима само да донесу одлуку да се вакцинишу и тиме помогну себи, својој земљи и њеном здравственом систему.

                                                                                                 Стеван Бакић
                                                                                        Градоначелник Суботице