Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Вакцинација у Бајмоку и Чантавиру без заказивања за викенд

12.03.2021.

Како би омогућио грађанима из Бајмока, Чантавира и околних села који желе да се вакцинишу, а нису до сада дошли на ред, али и убрзао процес вакцинације, Дом здравља Суботица за викенд ће обезбедити заинтересованим особама старијим од 60 година да се вакцинишу без заказивања. Вакцинација ће се обавити у амбулантама у Бајмоку (Маршала Тита бб) и Чантавиру (Јожефа Атиле 13), у суботу од 12 до 20 часова, односно у недељу, од 9 до 15 часова. За ову прилику обезбеђене су вакцине компаније „Синофарм“ (кинеска вакцина) и могу је примити грађани старији од 60 година, без заказивања.

14113_2.jpg

Заинтересовани грађани из Бајмока, Чантавира и околних села треба са собом да понесу лични докуменат са сликом, по могућности да попуне и понесу са собом образац за сагласност како би се убрзао процес евидентирања у систем. Уколико грађани нису у могућности моћи ће то да ураде на пункту.

Дом здравља Суботица позвао је све који желе да приме вакцину да дођу за дане викенда, уз обавезно придржавање епидемиолошких мера - ношење заштитне маске и одржавање растојања.