Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Вакцинација без заказивања у амбулантама у Бајмоку, Чантавиру и Суботици

15.03.2021.

Како би омогућио грађанима из Бајмока, Чантавира и околних села, као и Суботице који желе да се вакцинишу, а нису до сада дошли на ред, али и да би се убрзао процес вакцинације, Дом здравља Суботица и данас је обезбедио заинтересованим особама старијим од 60 година да се вакцинишу без заказивања. Вакцинација ће се обавити у амбулантама у Бајмоку (Маршала Тита бб), Чантавиру (Јожефа Атиле 13) и Амбуланти 1 (Евгенија Кумичића 4) у Суботици, у периоду од 9 до 16 часова. И за ову прилику обезбеђене су вакцине компаније „Синофарм“ (кинеска вакцина) и могу је примити грађани старији од 60 година, без заказивања.

 14122_1.jpg

Заинтересовани грађани из Бајмока, Чантавира и околних села и Суботице када крену на вакцинацију треба са собом да понесу лични докуменат са сликом, по могућности да попуне и понесу са собом образац за сагласност како би се убрзао процес евидентирања у систем. Уколико грађани нису у могућности моћи ће то да ураде на пункту.

На централном пункту за вакцинацију у Новој општини, Трг Лазара Нешића 4, и данас се врши вакцинација и ревакцинација грађана по позиву од „еУправе“, од 8 до 20 часова.

Дом здравља Суботица моли све грађане који желе да приме вакцину да на вакцинацију дођу уз обавезно придржавање епидемиолошких мера - ношење заштитне маске и одржавање растојања.