Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Градоначелник Бакић: Желимо да видимо што више суботичких екипа у званичним лигама

27.05.2021.

„Као великом љубитељу фудбала, увек ми је драго када видим успехе суботичких екипа, како у оном класичном, великом фудбалу тако и у футсалу, који је све популарнији последњих година. Данас сам овде да изразим подршку Града, како екипи Full Feel, којој честитам укључивање у Футсал лигу Војводине, тако и свим нашим локалним футсал екипама, које граде озбиљан спортски ауторитет у овој дисциплини“, изјавио је градоначелник Суботице Стеван Бакић на данашњој конференцији за новинаре у трофејној сали Спортског савеза града Суботице уприличеној поводом укључивања суботичког клуба Full Feel у званични систем такмичења Футсал савеза Војводине, односно Футсал савеза Србије.

14303_1.jpg 

Он је нагласио да ће и Град Суботица и Спортски савез увек подржати рад постојећих и формирање нових клубова, не само у футсалу него и у свим другим спортовима.

14303_2.jpg 

„Желимо да видимо што више суботичких екипа у званичним лигама, јер је то добро како за њихов развој, тако и за промоцију Суботице као града спортова. Још једном вам, честитајући на озбиљном и успешном спортском раду, желим такмичарску срећу и много победа у будућности“, рекао је градоначелник Бакић.

Један од оснивача Клуба малог фудбала Full Feel, Немања Џевер, изразио је захвалност градоначелнику Бакићу и члану Градског већа задуженој за спорт и омладину, Наташи Алексић, што су својим присуством увеличали ову њихову медијску промоцију Клуба.

„Захваљујемосе и Спортском савезу Суботице, као и Градској управи на великој помоћи око оснивања и почетка такмичења, од септембра, у Футсал лиги Војводине. Ми смо 2017. године организовали једну екупу која се са доста успеха такмичила на турнирима, а врхунац је био прошле године, када смо на Државном првенству Србије у мини фудбалу, одржаном у Суботици, у изузетно јакој конкуренцији освојили четврто место. Након тога смо одлучили да региструјемо клуб и да уђемо у званичну лигу футсала. Надам се да ћемо нашим резултатима и радом оправдати поверење руководства и чланова клуба, као и суботичке локалне самоуправе“, рекао је Немања Џевер.

14303_3.jpg

Члан Клуба Бела Војнић најавио је отварање школе футсала у оквиру Клуба малог фудбала Full Feel, како би обучавали своје кадрове и на тај начин „избегли узимање фудбалера из великог фудбала“.

Након обраћања медијима, представници Клуба су градоначелнику Стевану Бакићу и Наташи Алексић предали дресове Клуба малог фудбала Full Feel.