Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Фудбалерке Спартака освојиле и Куп Србије

03.06.2021.

После освајања 11. узастопне титуле у национаном првенству, фудбалерке Спартака доминацију у домаћим такмичењима потврдиле су и тријумфом у Купу Србије, најмасовнијем фудбалском такмичењу у нашој земљи. Екипи шефа стручног штаба ЖФК Спартак Бориса Арсића вечерас је победом од 3:1 у Чачку у финалном мечу над Машинцем из Ниша припао и пехар Купа Србије. Финалном дуелу у Чачку присуствовали су и дали подршку „голубицама“ градоначелник Суботице, Стеван Бакић, члан Градског већа задужена за област спорта и омладине, Наташа Алексић, и Дејан Вуковић, секретар Спортског савеза Суботице.

14329_1.jpg 

Финале је протекло у динамичној и занимљивој игри. Већ у петом минуту Суботичанке су повеле голом Живане Ступар. Нишлијке су изједначиле аутоголом Словићеве, али то није пореметило „голубице“ решене да подигну пехар победника Купа. Наставиле су Суботичанке са одличном игром и у 33. минуту Тијана Филиповић је донела нову предност Спартаку. Само два минута касније Живана Ступар се још једном уписала у листу стрелаца за 3:1.

У наставку се водила велика борба, али Машинац није успео да изненади Суботичанке и победа је заслужено припала тиму Бориса Арсића.

Спартак је наступио у саставу: Костић, Нађ, Словић, Фрајтовић, Зерфос, Фиедлер, Филиповић, Куси, Голубовић, Шарић, Ступар.