Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

На Тргу слободе одржан Хуманитарни базар

24.07.2021.

У организацији неформалне групе „Наше мало је некоме све“ данас је на главном градском тргу организован Хуманитарни базар за помоћ четворогодишњој Мили Микулић која болује од спиналне атрофије мишића, тип 2. Базар траје и сутра од 17 до 20 часова, а сви који желе да помогну могу то да учине куповином цвећа, колача, гардеробе и још много чега на Хуманитарном базару.

У име гадоначелника Суботице Стевана Бакића присутнима се обратио шеф његовог Кабинета Сава Стамболић. Он се захвалио организаторима и свим  осталим који су дали свој допринос да се помигне суграђанки Мили Микулић која се бори са тешком болешћу и која, како је рекао, може да победи само уз помоћ свих нас.

„Са организаторкама, Даном Радомировић, Тијаном Мијовић и Јосипом Рончевић град сарађује када постоји потреба да се помогне некоме у нашем граду.  Када год нам оне или њихови сарадници јаве за неког суграђанина коме је потреба помоћ, ми тражимо хитна али и трајна решења за проблеме. Тако смо крајем прошле године уредили дом за породицу Лебовић, која је живела у јако тешким условима“, подсетио је Стамболић.

Кроз Фондацију за лечење тешко оболеле деце  град је помогао Мили, а помаже и другим суграђанима да остваре своја социјална права, рекао је Стамболић

Администраторке групе и Ненад Микулић, Милин отац, самохрани родитељ четворо деце, захвалили су се граду, учесницима, анонимним донаторима, суграђанима и свима на помоћи која овој четворогодишњој девојчици много значи.