Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Ацо Пејовић одушевио суботичку публику

01.09.2021.

Дан града Суботице, 1. септембар, вечерас је обележен концертом Аца Пејовића, нашег познатог поп-фолк певача. Више хиљада посетилаца на централном градском тргу уживало је у великим Ацовим хитовима и концерту током кога је све било одлично – од звука и светла до сјајног наступа популарног певача и његовог бенда.

14513_1.jpg 

Пејовић је концерт започео песмом „Да си ту”, а онда је ређао хитове: „Пропалица“, „Литар крви“, „Не питај“, „Ја нисам пао“, „Ниједна није као ти“, „Сети ме се“, „Фатална доза“, „Пет квадрата“, „Јелена“...

Публика је чула и „Опуштено“, „Нема те нема“, „Година и јаче“, „Блуд и неморал“ – његову дуетску песму са Едитом,  „Такси“, као и дуетску песму „Неко трећи“ коју је Ацо снимио са познатим Лесковчанима из „Тропико бенда“. Врисак и аплаузе публике, која је са њим непрекидно певала у глас, Пејовић је изазвао нумерама „Мало је“, „Не дирај ми ноћи“, „Неверна“, „Око мене све“, „Алкохола поплава“.

Сви хитови, и нови, и они стари, који су га прославили праћени су бурним овацијама публике, а Пејовић се више пута захвалио Суботици на подршци коју му несебично пружа.

14513_2.jpg

Било је ту песама Здравка Чолића, Жељка, Јоксимовића, Дина Мерлина, Халида Муслимовића, Томе Здравковића, Жељка Самарџића, Драгана Којића Кебе и Ане Бекуте, Милета Китића, Џеја, Предрага Живковића Тозовца, Жељка Бебека, „Бијелог дугмета“, али и хитова „Парног ваљка”, „Индекса“, „Рибље чорбе“…

Трочасовни наступ Аца Пејовића пред суботичком публиком окончан је спектакуларним четвороминутним ватрометом.

14513_3.jpg 

Обраћајући се медијима након концерта, Ацо Пејовић је изјавио да му је драго што је вечерас наступао у Суботици и да му је посебна част што је концерт одржао управо за Дан града.

„Захваљујем се суботичкој публици на дивној атмосфери и подршци током мог наступа. Заједно смо провели једну сјајну ноћ. Посебну захвалност упутио бих градоначелнику Стевану Бакићу, дивном човеку који очигледно зна да ради свој посао и да овај град води како треба. Драго ми је што сам га упознао и мислим да сам стекао једног озбиљног пријатеља. У Суботицу, иначе, долазим већ дуги низ година, волим овај град у коме се негује различитост. То је мирна средина тако да пожелим да у Суботици имам свој кутак за одмор“, рекао је Ацо Пејовић.

14513_4.jpg