Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Обновљена стоматолошка амбуланта у Хајдукову

07.09.2021.

Члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, и директорка Дома здравља Суботица, Иванка Беоковић, обишли су данас обновљену стоматолошку ординацију у оквиру амбуланте Хајдуково. Самарџић је, тим поводом, у име градоначелника Суботице Стевана Бакића и своје име истакао да након 15 година мештани Хајдукова и околних села од данас поново имају стоматолошку услугу у обновљеној ординацији амбуланте у Хајдукову и да је иницијатива за њено отварање потекла на пријему грађана који градоначелник Бакић организује сваке среде у Градској кући.

 14536_1.jpg

Самарџић је нагласио да су Град Суботица и Дом здравља Суботица уложили у обнову ове ординације, како би се комплетирала здравствена заштита у овом објекту.

„Истакао бих да је иницијатива, односно  информација и захтев грађана дошла кроз непосредан разговор са грађанима  који се одржава сваке недеље у Градској кући.  Важно је такође да је управо настојање непосредне комуникације са Суботичанима резултирало овако важним стварима које су од великог значаја за  наше грађане“, рекао је Срђан Самарџић.

14536_2.jpg

Он се том приликом, захвалио целокупном колективу Дома здравља Суботица за све оно што раде за грађане Суботице, посебно у протеклих 18 месеци великих изазова кроз које сви заједно као друштво пролазимо.

„Данас се посебно захваљујемо на организацији медицинског тима који ће данас употпунити овај ниво здравствене заштите у Хајдукову. Дом здравља  у граду Суботици има поузданог партнера у свим даљим настојањима у овом правцу“, поручио је Срђан Самарџић.

Директорка Дома здравља Суботица захвалила се граду Суботици, градоначелнику и донаторима на помоћи приликом обнове стоматолошке ординације.

14536_3.jpg 

„Амбуланту смо обновили уз помоћ Града Суботице који је препознао потребу становника овог дела града, уз помоћ градоначелника и одређених донатора. Дом здравља је урадио репарацију одређених техничких детаља, обезбедио опрему која је недостајала као и медицински тим који може да осавремени односно употпуни здравствене  услуге за мештане Хајдукова и околине“, рекла је Иванка Беоковић.

Већ од данас становници Хајдукова могу да користе услуге стоматолога у овом објекту који ће радити сваког радног дана од 07.00 до 13.00 часова, осим среде, када ће лекар специјалиста радити од 13.00 до 19.00 часова.

14536_4.jpg