Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Промовисан новонабављени аутобус ЈП „Суботица-транс" за међуградски превоз

28.12.2021.

Јавно предузеће за превоз путника у градском и приградском саобраћају „Суботица-транс" организовало је данас, за представнике медија и руководство овог јавног предузећа, кратку промотивну вожњу Суботицом и околином новонабављеним аутобусом марке „ман“ који је намењен за међуградски превоз. Промоцији је присуствовао и градоначелник Суботице Стеван Бакић који је, тим поводом, изјавио да су заједно у пакету са овим аутобусом урађеним по највишим стандардима набављена и два аутобуса за градски превоз чиме је, средствима из градског буџета, заокружена овогодишња набавка 11 аутобуса марке „ман“.

14878_1.jpg 

„Град Суботица чврсто стоји на становишту да својим грађанима омогући квалитетан и безбедан превоз. Новонабављени аутобус за међуградски превоз је у изузетно добром стању, служиће за дуге линије и за превоз спортских екипа. Урађен је по највишим стандардима, а има и најсавременију опрему. Овом набавком знатно се смањила просечна старост возног парка у 'Суботица-трансу' чиме је и безбедност путника подигнута на виши ниво“, истакао је градоначелник Бакић.

Додао је да се стратегија Града Суботице неће мењати када је у питању Јавно предузеће за превоз путника у градском и приградском саобраћају „Суботица-транс".

 14878_2.jpg

„План нам је да до краја 2023. године  обновимо комплетну флоту аутобуса у 'Суботица-трансу'. Верујем да ћемо успети у тој намери и да ћемо на тај начин ставити тачку на причу о опстанку 'Суботица-транса'. Иако нам је и ова година на измаку била тешка због пандемије вируса корона, све линије 'Суботица-транса' су у функцији. Заиста се трудимо да максимално изађемо у сусрет нашим грађанима како би били задовољни квалитетом пружених услуга. Искористићу ову прилику да руководству ’Суботица-транса’ честитам на напорима које улажу да то јавно предузеће што је могуће боље функционише и побољша квалитет пружених услуга“, нагласио је градоначелник Стеван Бакић.

Вршилац дужности директора ЈП „Суботица-транс", Дејан Љубисављевић, изразио је захвалност суботичкој локалној самоуправи и градоначелнику Стевану Бакићу на изузетно великом степену разумевања исказаном за ово јавно предузеће.

 14878_3.jpg

„Градоначелник Бакић је разумео потешкоће се којима се сусрећемо у свакодневном функционисању. Драго нам је што заједнички радимо на подмлађивању возног парка ’Суботица-транса’ како би услуге које пружамо грађанима подигли на још виши ниво. Радује ме што смо из нашег возног парка од десет врста возила којима располажемо већ избацили две врсте, и што ћемо набавком нових аутобуса омогућити и боље услове рада за наше запослене“, рекао је Дејан Љубисављевић.

14878_4.jpg