Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Новогодишња честитка председника Скупштине града Суботице др Балинта Пастора

01.01.2022.

Срећну Нову годину желим свим суграђанима у име Скупштине града Суботице и у своје лично име! У нову годину улазимо с новим циљевима и плановима, али је то прилика и да се сагледају резултати из претходне године.

14886_1.jpg 

Ступањем на функцију у локалној самоуправи, као циљеве поставио сам транспарентност и систематичност у раду, али пре свега да одржимо изборна обећања. Доследност, оправданост и рационална улагања била су императив у раду, као и проналажење свих могућих расположивих извора за остварење инвестиција за побољшање услова живота, да Суботица буде град у којем је добро живети. Настављамо истим путем.

Ове године се обележава 120 година синагоге, а 110. годишњица Градске куће и комплекса објеката на Палићу. Упркос многим препрекама и злим намерама не одступамо од става да наслеђе у стилу сецесије, наше градитељско благо треба очувати. 

Захваљујем свима на поверењу и подршци. Тако ћемо наставити и у години која је пред нама: у служби града и његових грађана.

Нова година, нове могућности. Нека Вам она донесе радост, задовољство и праве вредности!

Желим да у добром здрављу, ведрог духа и са вером у циљеве остварите своје планове, да у личном и професионалном животу постигнете лепе успехе.    

                                                                             Dr. Pásztor Bálint
                                                                           (Др Балинт Пастор)
                                                                            народни посланик
                                                             председник Скупштине града Суботице