Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Актуелности

Одржана 19. седница Скупштине града Суботице

03.02.2022.

На 19. седници Скупштине града Суботице, одржаној у Великој већници Градске куће, усвојено је свих десет тачака дневног реда. Одборници су донели Одлуку о усвајању Локалног акционог плана запошљавања за 2022. годину за Град Суботицу, Одлуку о изменама Одлуке о делокругу, саставу, избору чланова и начину рада Савета за међунационалне односе и Одлуку о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије Консолидованог завршног рачуна Града Суботице за 2021. годину, а усвојили су и Програм коришћења средстава буџетског Фонда за заштиту животне средине града Суботице за 2022. годину.

 14942_1.jpg

На данашњој седници Скупштине града донета су и решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Статута Јавног комуналног предузећа „Суботичке пијаце” и на Одлуку о измени Статута Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација”, као и на трећу измену Програма пословања Фондације за помоћ при лечењу тешко оболеле деце и омладине са финансијским показатељима за 2021. годину.

Усвојен је и Закључак о прихватању Извештаја о пословању Фондације за помоћ при лечењу тешко оболеле деце и омладине са финансијским показатељима за 2021. годину, а донето је и Решење о давању сагласности на Програм пословања Фондације за помоћ при лечењу тешко оболеле деце и омладине са финансијским показатељима за 2022. годину.

Oдборници су донели и решење којим се за директора установе културе АРТ биоскоп „Александар Лифка“ именује Александар Токовић.

14942_2.jpg