Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Obavještenja

Od 15. svibnja novi režim prometa u dijelu ulice Dinka Šimunovića

10.05.2017.

Tajništvo za komunalne poslove, energetiku i promet, Služba za energetiku i promet Gradske uprave Grada Subotice, obavještava javnost da će od 15. 5. 2017. godine započeti primjena novog režima prometa u dijelu ulice Dinka Šimunovića u Subotici.

U dijelu ulice Dinka Šimunovića utvrđen je jednosmjerni režim prometa, tako da je isključivo dopušten smjer kretanja vozila od Kolubarske ka Gundulićevoj ulici.

Ovom rješenju se pristupilo iz razloga što širina kolnika u ulici Dinka Šimunovića u dijelu između ulica Kolubarske i Gundulićeve iznosi svega 3 metra, što nije dovoljno za sigurno obavljanje dvosmjernog prometa.

Napominjemo da je ulica Kralja Zvonimira ulica koja osigurava suprotni smjer kretanja u odnosu na ulicu Dinka Šimunovića, a u kojoj je uspostavljen režim jednosmjernog prometa u smjeru od Gundulićeve ka Kolubarskoj ulici.

„Javno poduzeće za gospodarenje cestama, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica će kao upravitelj ceste 15. 5. 2017., u jutarnjim satima, izvršiti promjenu prometne signalizacije.

                                                                           Tajništvo za komunalne poslove,
                                                                                   energetiku i promet