Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Obavještenja

Od 20. do 25. juna za promet zatvorena Rudić ulica

19.06.2017.

Služba za energetiku i promet Gradske uprave Grada Subotice obavještava javnost da će u razdoblju od utorka, 20.6.2017. godine do nedjelje, 25.6.2017. godine Rudić ulica će biti zatvorena za promet motornih vozila zbog radova na vodovodnoj mreži. Promet će biti moguć u smjerovima: od ulice Matka Vukovića, preko kružnog toka k Strossmayerovoj ulici, iz Strossmayerove k ulici Matka Vukovića, te iz smjera ulice Dimitrija Tucovića k ulicama Matka Vukovića i Strossmayerove.

U navedenom razdoblju autobusi na liniji 1/a će prometovati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gupca do ulice Maksima Gorkog, a poslije toga se vraćaju na uobičajenu putanju linije 1/a na Senćanskoj cesti. Na liniji 1/a izvan uporabe će biti stajališta Sinagoga, Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod i Jadran kino, a umjesto navedenih stajališta bit će na raspolaganju stajališta Pošta i Matija Gubec.

Također, autobusi na liniji 8 će prometovati poslije ulice Aleja Maršala Tita, ulicama Zmaj Jovina, Đure Đakovića, Maksima Gorkog i Matije Gupca do stajališta Lifka (putanjom linije 8/a), a nakon toga se vraćaju na uobičajenu putanju linije 8. Na liniji 8 izvan uporabe će biti stajalište Sinagoga, a umjesto navedenog stajališta na raspolaganju će biti stajališta Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod, Jadran kino, Pošta i Matija Gubec.

                                                                                              Šef Službe
                                                                                          Vicko Marko Mamić