Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Sjajan koncert Tropiko benda

02.09.2017.

Tropiko bend održao je sinoć spektakularni koncert u subotičkoj Dvorani sportova i uz ovacije oko pet tisuća obožavatelja priredio nastup za pamćenje. Besplatan koncert Tropiko benda organiziran je u okviru programa proslave Dana grada Subotice.

11322_1.jpg

Od prvog momenta i izlaska na scenu, u predivnom ozračju koje je trajalo tijekom cijelog koncerta, subotička publika uglas je pjevala njihove najpopularnije pjesme „Onu moju“, „Što ću tebi ja“, „Ne zovi me“, „Zauvijek tvoj“,  „Bojim se“, „Sve moje zore“, „Pusti ritam“...

Hitovi su se redali jedan za drugim, a ovaj popularni glazbeni sastav koji predvodi pjevač Aleksandar Sale Cvetković je kvalitetnim nastupom za kojega je sve bilo gotovo perfektno izazvao veliko oduševljenje publike.

Uz ovacije i vrisak publike koju su činile uglavnom djevojke Tropiko bend je kao i uvijek bio pun pozitivne energije, pokazujući istodobno zašto je trenutačno jedan od najpopularnijih bendova s ovih prostora.

Tijekom koncerta frontmen benda Sale Cvetković čestitao je subotičkoj publici Dan grada, a poslije skoro dva i pol sata vrhunske svirke i zabave sa zadovoljstvom se fotografirao sa svojim obožavateljima i dijelio autograme.