Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Podrška manifestaciji „Srbija u ritmu Europe“

15.12.2017.

Organizatori programa „Srbija u ritmu Europe“, u kome sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola predstavljajući europske zemlje, donijeli su odluku da predstavnici gradova koji su osvojili visok plasman u ovogodišnjem ciklusu natjecanja budu sudionici u natjecanju i sljedeće godine. Djevojčice iz Subotice koje su ove godine, na manifestaciji „Srbija u ritmu Europe“ u Somboru suvremenim plesom i pjesmom predstavile Portugal i osvojile drugo mjesto, predstavljat će naš grad i 2018. godine, na natjecanju u Nišu.

11532_1.jpg

Članica Gradskog vijeća zadužena za područje kulture Miroslava Babić, izjavila je da će Grad Subotica i u 2018. godini poduprijeti manifestaciju „Srbija u ritmu Europe”, pored dvadeset i dvije općine i grada u Srbiji.

– Ovo je vrlo značajno, jer djeca dobivaju priliku kroz ples, igru i pjesmu upoznati kulturu i jezik neke nove države. Krajem siječnja 2018. godine, nakon ždrijeba u Beogradu, bit će poznato koju europsku zemlju će predstaviti djevojčice iz našega grada – istaknula je Miroslava Babić.