Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti iz sporta

Lampone meridian pobjednik 45. Novogodišnjeg turnira u malom nogometu

14.01.2018.

Večerašnjim, finalnim utakmicama okončan je 45. Novogodišnji turnir u malom nogometu. Pobjednički pokal i ček u vrijednosti od 400.000 dinara u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa "Lampone meridian", koja je u finalnom meču bila bolja od "Šeki enterijeri Real impeksa" – 8:3 (5:1). Pobjednik prvog dječjeg Novogodišnjeg turnira (za rođene 2009.) je ekipa FK "Subotica", koja je nakon velike borbe i dinamičnog susreta s minimalnih 1:0 svladala vršnjake iz ekipe "Arena".

11584_1.jpg
Finalni dan ispratila je brojna subotička publika koja je Dvoranu sportova ispunila do posljednjeg mjesta. Ekipa "Kuća zdravlja" se, nažalost, bez isprike organizatorima, nije pojavila na natjecanju za treće mjesto, pa je "Agrarpromet" bez igre osvojio pokal i medalje namijenjene trećeplasiranoj ekipi.

Organizatori Turnira napravili su hitan sastanak i donijeli odluku da ekipa "Kuća zdravlja" u sljedeće dvije godine neće moći nastupati na tradicionalnom Novogodišnjem turniru. Na dvije godine zabrane igranja na Novogodišnjem turniru suspendirani su i svi igrači koji su bili prijavljeni za "Kuću zdravlja", osim Čedomira Žarkovića, jedinog prisutnog iz ove ekipe.  

Treće mjesto na dječjem Novogodišnjem turniru pripalo je FK "Spartak", koji je s 3:2 bio bolji od FA "Courver". Pokale i medalje za tri prvoplasirane ekipe podijelio je Goran Marinković, generalni tajnik Sportskog Saveza grada Subotice.

Po završetku finalnog susreta, dodijeljeni su pokali i medalje za najbolje ekipe i pojedince. Najbolji strijelac turnira je Slobodan Rajčević, iz ekipe "Lampone meridian", najbolji vratar je Beljanski iz "Šeki enterijeri Real impeksa", dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Brazilac Thales de Mata ("Lampone meridian").

Pokal i medalje trećeplasiranoj ekipi "Agrarpromet" uručio je Robert Tot, direktor JKP „Stadion“. Drugoplasiranoj ekipi medalje i pokal uručio je Goran Marinković, dok su pobjednički pokal i ček na 400.000 dinara prvoplasiranoj ekipi "Lampone meridian" uručili gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog vijeća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović.

Po okončanju finalne utakmice i ceremonije dodjele pokala, priznanja i nagrada, uslijedila je tombola s bogatim nagradama za sve gledatelje koji su kupili kartu.

11584_2.jpg