Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Pripreme za realizaciju projekta s „KfW“ bankom teku po planu

17.01.2018.

Upraviteljica grada Subotice Zagorka Panić, predstavnik međunarodne organizacije „GIZ“ Michel Roman, izvršni direktor proizvodnje u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Petar Pižurica, v.d. direktora JP „Palić-Ludaš“ Marta Dobo i projekt menadžer Ervin Molnár, primili su izaslanstvo njemačke razvojne banke „KfW“, s kojom je 17. studenog 2017. godine potpisan sporazum o financiranju projekta „Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i jezera Ludaš“, kroz donaciju od 6,5 milijuna eura.

11595_1.jpg

Danas je održan prvi radni sastanak nakon potpisivanja sporazuma, u okviru kojeg su se predstavnici „KfW“ banke upoznali s trenutačnom situacijom, razmotrili stručne pojedinosti, sagledali što je postignuto od njihova posljednjeg posjeta i definirali predstojeće korake u okviru implementacije projekta.

Ovom prilikom, članovi izaslanstva „KfW“ banke predstavili su novog projekt-menadžera i konstatirali da su zadovoljni dinamikom pripremnih postupaka koji su, u smislu ispunjenja zadanih preduvjeta, osigurale da u predstojećem razdoblju započne implementacija projekta.