Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Tvrtka „Intersport“ donirala 100 lopti osnovnim i srednjim školama

18.04.2018.

U okviru akcije „100 lopti za škole“, tvrtka sportske opreme „Intersport“ donirala je paket sportskih lopti za 34 osnovne i srednje škole na teritoriju grada Subotice. Cilj ove akcije jest pomoć razvoju sporta i timskog duha kod djece i podizanje svijesti o važnosti redovitog vježbanja.

11789_1.jpg

U ime subotičke lokalne samouprave „Intersportu“ se na vrijednoj donaciji zahvalila članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja, Nataša Aleksić. 

– Lopte će biti predane svim osnovnim i srednjim školama na teritoriju grada Subotice. Iskoristila bih priliku te apelirati i na druge poslodavce u našem gradu da slijede ovako dobar primjer i daruju naše škole – rekla je Nataša Aleksić.

U „Roda“ centru u Subotici, u prodavaonici „Intersporta“, Branko Mirković, direktor „Intersporta“ za tržište Srbije, rekao je da je ova tvrtka u listopadu 2017. godine započela akciju donacije sto lopti učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriju grada ili općine na kojoj otvori prodavaonicu i da, nakon Beograda, Kraljeva, Sombora i Kragujevca, „Intersport“ ovu akciju provodi i u Subotici.

– Cilj akcije je pomoć razvoju sporta i timskog duha kod djece i podizanje svijesti o važnosti redovitog vježbanja. Naša želja i namjera je da se što više mladih ljudi posveti sportu. Podijelit ćemo lopte za tri najatraktivnija sporta: nogomet, košarku i odbojku, ovisno o zanimanju škola – istaknuo je Mirković.

Tijekom predstojećih dana, lopte će biti podijeljene subotičkim školama.