Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti iz sporta

Goran Marinković jednoglasno izabran za generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije

20.05.2018.

Dosadašnji vršitelj dužnosti generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković, na prijedlog predsjednika Saveza Davora Štefaneka, jednoglasno je izabran za generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije od strane 169 delagata, koliko ih je bilo nazočno. On je poslije pet mjeseci rada na mjestu v.d. generalnog tajnika napravio vidne rezultate u Sportskom savezu Srbije i time samo potvrdio odluku predsjednika Davora Štefaneka da upravo on vodi Sportski savez Srbije na ovoj dužnosti.

11856_1.jpg

- Ovo je velika čast za mene da kao generalni tajnik predstavljam Sportski savez Srbije. Htio bih se zahvaliti predsjedniku Sportskog saveza Srbije Davoru Štefaneku što je moje ime i prezime stavio kao prijedlog a naravno i vama članicama odnosno predstavnicima skupštine Sportskog saveza Srbije što ste taj prijedlog prihvatili. Kao što sam i rekao velika čast ali dakako obveza za ispuniti zacrtane ciljeve i zadatke koje je naš predsjednik zacrtao prilikom vlastitog imenovanja u prosincu – izjavio je Marinković.

U prethodnom razdoblju smo, naveo je, i predsjednik, i suradnici iz Saveza obišli mnogo gradova i općina, upoznali mnoge od vas, susretali se s dobrim stvarima, kao i s problemima, ali smatram da smo zajedničkim djelovanjem i naravno razumijevanjem ljudi iz lokalnih samouprava uspijevali otklanjati probleme,

- Smatram da je to  ključ stvaranja jakog temelja sporta koji će u nekom budućem razdoblju donijeti još bolje rezultate. Sportski savez Srbije. kao najveća sportska organizaciju na Balkanu će uvijek biti tu za svoje članice i tim u kom se i ja nalazim sada, će uvijek biti spreman sagledati probleme s kojima se naše članice susreću i naravno da ćemo uvijek biti tu da to sagledamo i na terenu. Hvala još jednom na izboru – istaknuo je novoizabrani generalni tajnik Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković.

11856_2.jpg